Over Ons

In 2020 is Nova Health bedacht en opgericht door ons, Rudi en Vanessa. Al vele jaren zijn wij geïnteresseerd in sport, voeding, gezond en stressvrij leven. En hoe we dit op een goede en gezonde manier in ons leven kunnen brengen en vasthouden, maar ook hoe we onze kinderen dit vanaf kleins af aan kunnen meegeven in het leven.

Kortom, hoe we onze lifestyle, kunnen veranderen en optimaliseren!

Nadat we dit eerst als hobby in ons leven hadden, zijn we ons hierin de afgelopen jaren gaan verbeteren en vinden wij het tijd om onze kwaliteiten en ervaringen met jullie te delen!

Hierbij zullen wij onszelf kort voorstellen:

Ik ben Vanessa.

Van oorsprong afgestudeerd als maatschappelijk werker en vervolgens nog een post HBO opleiding gevolgd en behaald voor het begeleiden van gezinnen. Ik ben nog steeds werkzaam in de zorg en doe dit ook nog met veel plezier. Wel merkte ik in de laatste jaren dat ik er ook graag wat anders naast zou doen, wel iets wat nog steeds raakvlakken heeft met mijn huidige beroep. Het mooiste aan mijn werk is het begeleiden en ondersteunen van mensen, dit wil ik dan ook graag integreren bij Nova Health.

In mijn eigen zoektocht naar “wat is nu gezond eten, en hoe zorg ik nu goed voor mijzelf” merkte ik dat het een flinke zoektocht is als je dit alleen moet doen. Ik hoop er voor te zorgen dat het voor jou niet zo’n flinke zoektocht wordt, samen met jou wil ik graag kijken naar wat bij je past en hoe je dit kan integreren in je eigen leven.

Mijn motto is “eten is een feestje” en zo zal ik het ook blijven benaderen, dit heeft mijn kijk  en inzicht op voeding enorm veranderd. Ik zal mij voornamelijk richten op de voedings/coaching kant en daarnaast zul je mij in de sportstudio ook tegen komen!

Ik ben Rudi.

Van oorsprong afgestudeerd maatschappelijk werker aan de Saxion Hogeschool Enschede. Jarenlang heb ik gewerkt in de zorg. Naast mijn werk ben ik altijd sportief geweest, met name in de korfbal. Eerst als jeugdspeler, daarna jarenlang in de senioren en inmiddels als coach actief. Hierin heb ik ook mijn eerste sportdiploma’s behaald.
In 2019 en 2020 heb ik mijn eerste ervaringen opgedaan als Personal Trainer en als trainer van Smallgroupen.

Zoals gezegd, tijd om van onze hobby ons beroep te maken en gaan we gezamenlijk aan de slag als Life Style Coach bij Nova Health. Waarin de sportlessen met name door mij verzorgd zullen worden.

Hopelijk zien wij je snel!

Menu