Over Ons

In 2020 is Nova Health bedacht en opgericht door ons, Rudi en Vanessa. Al vele jaren zijn wij geïnteresseerd in sport, voeding, gezond en stressvrij leven. En hoe we dit op een goede en gezonde manier in ons leven kunnen brengen en vasthouden, maar ook hoe we onze kinderen dit vanaf kleins af aan kunnen meegeven in het leven.

Kortom, hoe we onze lifestyle, kunnen veranderen en optimaliseren!

Nadat we dit eerst als hobby in ons leven hadden, zijn we ons hierin de afgelopen jaren gaan verbeteren en vinden wij het tijd om onze kwaliteiten en ervaringen met jullie te delen!

 

Zowel wij persoonlijk, als ons bedrijf Nova Health Lifestyle Coaching, zijn erop gebrand om meer kennis te verkrijgen, ervaringen op te doen en blijven wij jaarlijks groeien en onszelf ontwikkelen.

De afgelopen jaren is ons team al uitgebreid met een extra Personal Trainer, Can. Daarnaast hebben wij in 2023 een pilot yoga gedraaid. Dit was een groot succes, waardoor yoga momenteel in ons vaste aanbod staat.

Hierbij zullen wij onszelf kort voorstellen:

Ik ben Vanessa.

Van oorsprong afgestudeerd als maatschappelijk werker en vervolgens nog een post HBO opleiding gevolgd en behaald voor het begeleiden van gezinnen. Ik ben nog steeds werkzaam in de zorg en doe dit ook nog met veel plezier. Wel merkte ik in de laatste jaren dat ik er ook graag wat anders naast zou doen, wel iets wat nog steeds raakvlakken heeft met mijn huidige beroep. Het mooiste aan mijn werk is het begeleiden en ondersteunen van mensen, dit wil ik dan ook graag integreren bij Nova Health.

In mijn eigen zoektocht naar “wat is nu gezond eten, en hoe zorg ik nu goed voor mijzelf” merkte ik dat het een flinke zoektocht is als je dit alleen moet doen. Ik hoop er voor te zorgen dat het voor jou niet zo’n flinke zoektocht wordt, samen met jou wil ik graag kijken naar wat bij je past en hoe je dit kan integreren in je eigen leven.

Mijn motto is “eten is een feestje” en zo zal ik het ook blijven benaderen, dit heeft mijn kijk  en inzicht op voeding enorm veranderd. Ik zal mij voornamelijk richten op de voedings/coaching kant en daarnaast zul je mij in de sportstudio ook tegen komen!

Ik ben Rudi.

Van oorsprong afgestudeerd maatschappelijk werker aan de Saxion Hogeschool Enschede. Jarenlang heb ik gewerkt in de zorg. Naast mijn werk ben ik altijd sportief geweest, met name in de korfbal. Eerst als jeugdspeler, daarna jarenlang in de senioren en inmiddels als coach actief. Hierin heb ik ook mijn eerste sportdiploma’s behaald.
In 2019 en 2020 heb ik mijn eerste ervaringen opgedaan als Personal Trainer en als trainer van Smallgroupen.

Zoals gezegd, tijd om van onze hobby ons beroep te maken en gaan we gezamenlijk aan de slag als Life Style Coach bij Nova Health. Waarin de sportlessen met name door mij verzorgd zullen worden.

Jessica Veen
Jessica Veen
2024-02-04
Bij Nova Health kun je fijn trainen en werken aan je eigen doelen. Trainers zijn professioneel en zorgen steeds weer voor een afwisselend programma!
Martin Valk
Martin Valk
2024-02-02
Begonnen bij Rudi met het 12-weken programma en wat een verschil! Je wordt niet alleen fitter en valt af, maar je leert ook gezonder eten en leert nieuwe gewoontes aan. De personal training altijd als zeer effectief en leuk ervaren. Zeker een aanrader!
Reinoud Ouwehand
Reinoud Ouwehand
2024-01-23
Dit was mijn eerste keer personal coaching. Ik deed mee aan de 12 weken challenge dat was 3x in de week sporten(high intensity en kracht training) ook kreeg ik voor 12 weken een voedselschema die op mij was aangepast qua calorieën inname. Ik begon op een gewicht van 108 KG en ik ben geëindigd op een gewicht van 95KG. Dit allemaal heb ik te danken aan Rudi en Vanessa zij zijn vak gekken in de positieve zin. Hun kennis is ongeëvenaard breed en diep. Van yoga tot gewichten sjouwen tot je een ons weegt, zij kunnen jouw sturen naar jouw ideale doel en daar ook de juiste teugels aanreiken. Ik heb onwijs veel geleerd over mijzelf door hun. Ik zou de 12 weken challenge aanraden aan mensen die even vast zitten in een vast patroon.
rosanne van de kraats
rosanne van de kraats
2023-12-23
In september gestart met het 12 weken programma. Dankzij het programma ben ik gericht 2 keer per week gaan sporten om mijn doelen te behalen in combinatie met de voedingsplannen gaf mij dit een goede kickstart en voel ik mij weer energiek! Heel blij mee, ik blijf nu voor de personal training! 💪
Edwin van der Veen
Edwin van der Veen
2023-12-20
Uitstekende ervaring gehad bij Nova Health met Rudi en Vanessa. Hun professionele en persoonlijke aanpak is doeltreffend. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een positieve en effectieve personal training en lifestyle ervaring. Bedankt, Nova Health!
Kim Wienholts
Kim Wienholts
2023-12-15
Februari 2023 gestart met smallgroup, personal training en voedingsbegeleiding. Zowel Rudi als Vanessa denken super fijn met je mee. Leuke en uitdagende afwisseling in je trainingen waardoor je elke keer gemotiveerd wordt. Fijne coaching gesprekken. Nu inmiddels 10 maanden verder en 20 kg lichter. Zo'n resultaat had ik nooit verwacht maar ontzettend blij mee!!!
Manfred Hofstede
Manfred Hofstede
2023-11-14
Na een proefles begonnen met sporten in de smallgroep. Fijne afwisselende lessen, elke keer weer anders en nieuw. Onder enthousiaste leiding van Can en Rudi, die goed aanvoelen hoe je gecoacht wil worden. Lekker fit geworden en voldaan gevoel na elke les.
Irma Aalbers
Irma Aalbers
2023-11-08
Wat een geweldige sportschool binnen ons pand. Er wordt afwisselend les gegeven onder juiste begeleiding. Onder bijpassend muziek. En lekker fanatiek. Ik kan het iedereen aanraden. Gewoon doen!!
Geert Helfrich
Geert Helfrich
2023-11-08
Veel variatie en juiste begeleiding van onze personal trainer
Guesthouse Villa de Eikhof
Guesthouse Villa de Eikhof
2023-10-03
Rudi is een zeer professionele personal trainer die je weet uit te dagen om jezelf te verbeteren. Samen wordt er een plan gemaakt met doelen. We hebben het als zeer prettig ervaren en zou iedereen aanraden om contact op te nemen met Rudi om te kijken wat de mogelijkheden zijn. De locatie is ook super gaaf. Parkeerplaatsen genoeg en na de tijd in het restaurant een lekker bakkie koffie met een broodje gezond;)
Menu