Personal Trainer Borne

Bij Nova Health maken we gebruik van een Personal Trainer. Je voert samen met je personal trainer een intakegesprek, waarbij we kijken welke doelen je wilt behalen, wat je goed kunt of wat je zou willen ontwikkelen.
We maken een trainingstraject op maat, om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Samen onder begeleiding van je Personal Trainer Borne voer je de trainingen uit. Samen zorgen we ervoor dat je je doelen behaald, je af valt en je weer fitter gaat voelen.
Het Personal Trainingstraject gaat heel goed hand-in-hand met een voedings- of coachingstraject, om je sneller fitter te voelen en te leren op welke manier jij je lijf gezond en slank kan krijgen én houden!

De Personal Training bestaat uit een afspraak van een uur, waarbij er 45 minuten (intensief) gesport wordt. De mentale en fysieke voortgang komt in dit uur ook aan de orde.

Samen gaan we deze uitdaging aan!

Personal Trainer Delden
Training op maat

Personal training op maat

Bij Nova Health bieden we graag maatwerk. Samen met de Personal Trainer doorlopen we de stappen om tot een persoonlijk programma te komen, waarin jouw doelen en wensen voorop staan. Elke situatie is uniek en elk mens heeft een andere aanpak en begeleiding nodig.
Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat de doelen die je stelt haalbaar zijn, maar je toch uitdaagt om je grenzen te verkennen en te verleggen. Daarnaast is plezier in het sporten een belangrijk onderdeel in de Personal Training.
Onze moderne studio in Hengelo is van alle gemakken voorzien en kunnen we je begeleiden en coachen. Hierdoor is onze Personal Trainer Borne de perfecte match voor jou!
Elke keer bekijken en we bespreken we de voortgang en stemmen we het programma af, zodat deze perfect aansluit bij je! Samen zorgen we ervoor dat de gestelde doelen in beeld blijven en je deze gaat behalen!

Nova Health onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht en de kwaliteit van de lessen en voedingsprogramma’s. Niet alleen is het sporten belangrijk, maar ook je mentale gezondheid en houden we de voortgang voortdurend bij.
De Personal Training is en blijft ‘personal’ voor jou!

“Being healthy and fit isn’t a fad or a trend, it’s a lifestyle.”

Duo Personal Training

Personal Training in Borne kun je alleen doen, maar als je liever met een vriend of vriendin, buurvrouw of – man , of collega komt sporten, dan is de Duo Personal Training zeker wat voor jullie!
Jullie weten hoe jullie elkaar kunnen motiveren en elkaar kunnen uitdagen? Maar waarbij gezelligheid niet uit het oog verloren mag worden? Dan sluit de Duo Personal Training uitstekend aan bij jullie!

Je sport onder begeleiding van een Personal Trainer en ontvangt de professionele aandacht en begeleiding van de trainer. Samen geniet je van de gezelligheid die jullie samen meebrengen.
Samen met je maatje stel jij je doelen op voor het sporten, en onder begeleiding doorbreek je patronen, voel je fitter en val je af. Jullie inzet en jullie gezamenlijke drive is de drijvende kracht achter het succes.
Met Duo Personal Training houdt je de kosten betaalbaar, terwijl je toch de professionele begeleiding en aandacht krijgt, die je verdiend.

Duo training
Rudi Struijk

Speed Personal Trainer Borne

Ben je beginnend sporter, of wil je graag opnieuw weer gaan sporten na een zwangerschap, of een periode van niet sporten? Dan is de Speed Personal Training een goede opstap om weer te gaan starten!
Onder begeleiding van de Personal Trainer Borne, kom je drie keer in de week sporten. Dit zijn lessen van 30 minuten. We gaan je lichaam weer uitdagen en weer prikkelen.

Drie keer per week spreken we je vetverbranding aan en werken we aan je uithoudingsvermogen. We gaan je helpen afvallen, je zult je fitter voelen en je zelfvertrouwen krijgt een boost! De Personal Trainer staat voor je klaar, wanneer het tegen zit en sleept je door de moeilijke momenten heen.
Samen staan we sterk!

De Speed Personal Training bieden we aan voor de duur van drie maanden, om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Smallgroup training


Wil je graag sporten, maar is Personal Training net een te grote stap? Dan is de Smallgroup Training misschien wat voor je? De naam zegt het al ‘Smallgroup’; in groepjes van maximaal 6 personen wordt er meerdere keren gesport in onze studio in Hengelo bij DSTRCT/74.
De Personal Trainer is er om de training te verzorgen, je uitleg te geven, maar ook om je uit te dagen en te coachen. Bij mooi weer, worden de trainingen ook buiten gegeven.
Voor iedereen in de omgeving Borne, Hengelo, Almelo en omstreken kan de Smallgroup Training een uitkomst zijn, als je niet individueel wilt sporten en de gezelligheid van een groep wilt, tijdens het sporten.
Naast de gezelligheid tijdens het sporten, zijn ook de kosten voor de Smallgroup Training uiteraard lager dan bij de Personal Training.

In de Smallgroup Training, kunt u op uw eigen niveau trainen. De oefeningen zijn zo opgebouwd dat deze gemakkelijk variëren en zowel voor de beginner als voor de meer ervaren sporter uitdagend is. De Personal Trainer stuurt en begeleid de Smallgroup Training, u en uw medesporters zorgen voor de gezelligheid, waardoor de training leuk worden en u deze goed vol kunt houden.De training zijn ingesteld om je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Aan de hand van core stability trainingen, maar ook kracht- en cardiotrainingen werken we aan uw houding, aan de stabiliteit en mobiliteit.
Houdt je van afwisseling en wil je graag je hele lichaam trainen, dan is de Smallgroup Training echt wat voor jou!

Meerdere keren per week worden er Smallgrouptrainingen aangeboden, waarbij je zelf kunt kiezen bij welke les je aan wilt sluiten. U kunt een abonnement aangaan voor éénmaal per week, of tweemaal per week sporten. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. Binnen Nova Health werken wij niet met langdurige contracten.

Voor elke sporter en voor elk persoon biedt Nova Health sportlessen of een voedingsprogramma aan. We hopen jou snel te zien! Meld je aan!

Menu