Voeding

Een gezond lijf vraagt om gezonde voeding. Uit ervaring weet ik dat geen enkel lichaam gelijk is en dat geen enkel lijf dezelfde aanpak vergt. Ieder lichaam is uniek en vraagt een persoonlijke aanpak. Dat is precies wat wij bij Nova Health doen!

Hoe vaak hebt u geoprobeerd af te vallen, maar lukt het na een dieet niet om het gewenste gewicht vast te houden? Vaak komen de kilo’s er snel weer bij op, plus nog net even wat extra’s.

Nova Health richt zich op het veranderen van leefstijl, dat is wat wij ambieren. De aangeboden trajecten gelden dan ook niet als ‘dieet’, maar is gebasseerd op een veranderende kijk op eten, een veranderende kijk op je leefstijl. Gezond eten hoeft niet saai en vervelend te zijn, wij geloven in de mogelijkheden van elk mens om optimaal te genieten van eten terwijl het heel gezond kan zijn. Wij ondersteunen je om deze toe te passen en vast te houden, zodat er een blijvend resultaat behaalt wordt. En jij je fit voelt en prettig in je lichaam zit.

Er zijn verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Nova Health. Tijdens de kennismaking kunnen we samen kijken naar je wensen en welk traject het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen en doelen.

“Food is fuel, eat to live (dont live to eat)”

Menu