Personal Trainer Delden

Nova Health werkt met een Personal Trainer Delden. Onze personal trainer  voert een intakegesprek met jou en wordt er gekeken naar de doelen die je wilt behalen, waar je goed in bent en waarin jij je wilt ontwikkelen. Tijdens het Personal Trainingstraject maken we een gepersonaliseerd programma om een zo hoog mogelijk rendement te halen. Bij ons maakt het niet uit of je nou een beginnende sporter, ervaren sporter, jong of oud, man of vrouw bent, wij gaan samen met jou werken aan je fitheid door middel van deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht.

Onze personal trainer maakt een afspraak met jou waar we in 45 minuten het maximale uit de training halen. De overige 15 minuten gebruiken we voor het bespreken van de voortgang. Hierbij kijken we zowel naar het fysieke gedeelte als het mentale.

Personal Trainer Delden
Training op maat

Personal training op maat

Onze personal trainer Delden maakt samen met jou een plan om jouw persoonlijke doelen te behalen. Wanneer we jouw doelen weten, kunnen we een gericht plan maken en de training daar op afstemmen. Deze persoonlijke aanpak vinden we belangrijk. Ieder persoon is namelijk verschillend en dat vergt een op maat gemaakt trainingsprogramma. Omdat Nova Health gevestigd is in Hengelo, is onze personal trainer Delden de ideale oplossing voor jou. Vanuit Delden ben je namelijk binnen 10 minuten bij Nova Health. En ga je fietsen? Dan is het ongeveer 20 minuten. Ideaal dus! Om er voor te zorgen dat je jouw doelen behaalt evalueren en beoordelen we de voortgang regelmatig. Zo houden we grip op de gestelde doelen en zorgen we er voor dat je zorgeloos kan sporten.

Onze personal training Delden onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht die we hebben. Naast alle oefeningen die we doen, spreken we ook regelmatig over de stand van zaken. Het mentale aspect is namelijk net zo belangrijk als het fysieke gedeelte. We geven je niet alleen oefeningen om uit te voeren, maar spreken regelmatig over de voortgang. Mocht het nodig zijn stellen we de oefeningen bij en geven we je wat extra advies.

“Being healthy and fit isn’t a fad or a trend, it’s a lifestyle.”

Duo Personal Training

Wil je wel graag persoonlijke aandacht van onze Personal Trainer Delden, maar kom je liever met iemand samen? Houden jullie elkaar gemotiveerd en scherp, zonder de gezelligheid te verliezen? Kies dan voor een Duo Personal Training. Profiteer van aandacht die de personal trainer voor jullie heeft en de gezelligheid die je samen creëert.
Samen stellen jullie je doelen voor het sporten op en gaan we oude patronen doorbreken! De Personal Trainer helpt je dit verschil te maken door jullie te begeleiden. Je motivatie en inzet doen de rest!
Door te kiezen voor een Duo Personal Training, houdt je de kosten betaalbaar, maar ontvang je toch de persoonlijke aandacht die je verdient.
Kom naar onze studio, aan de Wegtersweg in Hengelo en bekijk wat er allemaal mogelijk is met z’n tweeën.

Duo training
Rudi Struijk

Speed Personal Training

Driemaal per week, onder begeleiding van een Personal Trainer ga je een half uur sporten. Door meerdere keren per week te sporten, blijf je je lichaam prikkelen en uitdagen. De systemen in je lichaam worden aangesproken en je (vet-) verbranding gaat omhoog. Dit helpt je, om af te vallen, fitter te voelen en beter in je vel te zitten. Dat willen we toch? En als het tegenzit…? Dan staan wij voor je klaar; Wij helpen, inspireren je en dagen je uit. Elke training opnieuw.

‘Consistency is the key’, daarom bieden we dit traject aan voor de duur van 3 maanden voor een optimaal resultaat! De Personal Trainer helpt jou om dit samen tot een groot succes te maken!

Menu