Voedingsadvies

Nova Health richt zich op het veranderen van leefstijl, dat is wat wij ambieren. De aangeboden trajecten gelden dan ook niet als ‘dieet’, maar zijn gebaseerd op een veranderende kijk op eten, een veranderende kijk op je leefstijl door onze voedingscoach. Gezond eten hoeft niet saai en vervelend te zijn, wij geloven in de mogelijkheden van elk mens om optimaal te genieten van eten terwijl het heel gezond kan zijn. Wij ondersteunen je om deze toe te passen en vast te houden, zodat er een blijvend resultaat behaalt wordt. En jij je fit voelt en prettig in je lichaam zit. Er zijn verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Nova Health. Tijdens de kennismaking kunnen we samen kijken naar je wensen en welk traject het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen en doelen.

Wil je gezonder gaan leven en afvallen, maar ben je niet zo van het sporten? Bij Nova Health kun je ook kiezen voor voedingsadvies. Onze voedingscoach helpt jou om je doelen te behalen. Je lichaam is, wat erin zit, maar ook wat erin gaat. Wanneer je teveel eet, en te weinig energie verbrand, kom je aan en wordt je zwaarder. Wanneer je minder energie binnen krijgt, dan je verbrand, wordt er aanspraak gemaakt op de (vet-) reserves in je lichaam. Maar wist je ook dat je van te weinig eten kan aankomen??

Veel van onze klanten krijgen het advies om meer te gaan eten, waardoor ze juist gaan afvallen. Het klinkt gek, maar zo kan het dus ook? Belangrijk is dan ook om goed te kijken en te ontdekken hoeveel calorieën jij en jouw lichaam nodig hebben om af te vallen en aan te komen.
Behalve de calorieën, is wát je aan voeding binnen krijgt misschien nog wel belangrijker. Tijdens de intake wordt je calorie inname besproken en kun je voedingsadvies op maat krijgen van onze voedingscoach in Hengelo.

“Food is fuel, eat to live (dont live to eat)”

Voedingsadvies

Startpakket;

Dit is een 12 weken durend traject waarbij is inbegrepen;

12 weken startpakket, € 349,-

 • Kennismaking van 30 minuten, overhandigen eetdagboek en vragenlijsten bij beslissen tot starten.
 • Intake 45 minuten, tijdens de intake nemen we ook alle gegevens door vanuit het eerder aangereikte eetdagboek, vragenlijsten, gaan we meten en wegen.
 • 6 vervolgafspraken van circa 30 minuten, hierin komen telkens het wegen en meten terug.
 • De eerste 4 weken een volledig weekmenu, hierna afbouwend zodat je zelf aan de slag kan om andere keuzes te leren maken.
 • Beweegadvies en ondersteuning bij het (verder) afvallen.
 • Bel, app of mailcontact buiten de afspraken om.

 

Nova Health – Vervolgpakket

12 weken vervolg op het Startpakket € 249,- euro *

 • 4 vervolgafspraken van circa 30 minuten, hierin komen het wegen en meten terug.
 • Ondersteuning bij het maken van de weekmenu’s.
 • Beweegadvies en ondersteuning bij het (verder) afvallen
 • Bel, app of mailcontact buiten de afspraken om.

Nova Health – 6 rittenkaart

Spoorboekje voor wie op de lange termijn on track wil blijven €199,-*

Ben je nog niet helemaal klaar met het afvallen maar zijn de eerste 6/8 afspraken al geweest? Of wil je geen weekmenu’s en recepten maar alleen coaching? Neem dan een 6-rittenkaart. Iedere week een afspraak (of met wat langere tussenpozen als je op je streefgewicht zit en dat graag in de gaten wilt blijven houden).

 • 6 coachingsgesprekken van 30 minuten, wegen, meten en adviezen

 

Coachingsgesprekken

Individuele coachingsgesprekken, gericht op sport, voeding, afvallen of lifestyle, € 35,-

Behalve de gesprekken aangeboden in de pakketen kan het zijn dat er periodes zijn dat extra ondersteuning gewenst is. Hiervoor zijn aparte coachingsgesprekken te plannen van 30 minuten, afgestemd op je persoonlijke wensen.

Voedingscoach
Menu