Personal Training Hengelo

Nova Health werkt met een Personal Trainer. Onze personal trainer in Hengelo voert een intakegesprek met jou en wordt er gekeken naar de doelen die je wilt behalen, waar je goed in bent en waarin jij je wilt ontwikkelen. Tijdens het Personal Trainingstraject maken we een gepersonaliseerd programma om een zo hoog mogelijk rendement te halen. Bij ons maakt het niet uit of je nou een beginnende sporter, ervaren sporter, jong of oud, man of vrouw bent, wij gaan samen met jou werken aan je fitheid door middel van deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht.
De Personal Training kan worden aangevuld met een voedingsprogramma en een coachingstraject, om je te helpen af te vallen. In onze moderne sportzaal in Hengelo bij DSTRCT74 helpen we je graag om jouw doelen te behalen.

Onder begeleiding van een Personal Trainer maken we een afspraak van een uur waarbij 45 minuten in het teken staat van het sporten. 15 minuten wordt standaard gebruikt om de voortgang van het sporten te bespreken en wordt de mentale en fysieke ontwikkeling bekeken en besproken.

Personal Trainer Delden
Training op maat

Personal training op maat

Onze personal trainer in Hengelo gaat samen met jou een plan maken om je doelen te behalen. Op basis van jouw doelen kan de personal trainer een passend programma maken en afstemmen op jouw specifieke situatie. We kiezen voor deze persoonlijke aanpak omdat iedere situatie anders is. Zo weten we zeker dat er een plan komt dat haalbaar is, uitdagend is en natuurlijk leuk blijft! In onze moderne sportstudio in Hengelo kunnen we jou begeleiden en coachen. Regelmatig bekijken we de voortgang, stellen we de training bij en kiezen we de oefeningen die perfect aansluiten bij jouw voortgang. Zo zorgen we er samen voor dat we de gestelde doelen in het vizier houden en deze bereiken.

Onze personal training in Hengelo onderscheidt zich door de aandacht die we hebben voor jou. We geven je niet alleen oefeningen om uit te voeren, maar spreken regelmatig over de voortgang. Indien nodig stellen we de oefeningen bij en geven je extra advies over de training. Zo blijft onze personal training ook daadwerkelijk persoonlijk!

“Being healthy and fit isn’t a fad or a trend, it’s a lifestyle.”

Duo Personal Training

Wil je wel graag persoonlijke aandacht van onze Personal Trainer in Hengelo, maar kom je liever met je vriend of vriendin, een collega of een buurman of -vrouw sporten? Houden jullie elkaar gemotiveerd en scherp, zonder de gezelligheid te verliezen? Kies dan voor een Duo Personal Training. Profiteer van aandacht die de personal trainer voor jullie heeft en de gezelligheid die jullie samen meebrengen!
Samen stellen jullie je doelen voor het sporten op en gaan we oude patronen doorbreken! De Personal Trainer helpt je dit verschil te maken en te begeleiden. Je motivatie en inzet doen de rest!
Door te kiezen voor een Duo Personal Training, houdt je de kosten betaalbaar, maar ontvang je toch de persoonlijke aandacht die je verdiend.
Kom naar onze studio, aan de Wegtersweg in Hengelo en bekijk wat er allemaal mogelijk is met z’n tweeën.

Duo training
Rudi Struijk

Speed Personal Training

Driemaal per week, onder begeleiding van een Personal Trainer ga je een half uur sporten. Door meerdere keren per week te sporten, blijf je je lichaam prikkelen en uitdagen. De systemen in je lichaam worden aangesproken en je (vet-) verbranding gaat omhoog. Dit helpt je, om af te vallen, fitter te voelen en beter in je vel te zitten. Dat willen we toch? En als het tegenzit…? Dan staan wij voor je klaar; Wij helpen, inspireren je en dagen je uit. Elke training opnieuw.

‘Consistency is the key’, daarom bieden we dit traject aan voor de duur van 3 maanden voor een optimaal resultaat! De Personal Trainer helpt jou om dit samen tot een groot succes te maken!

Smallgroup training


Is Personal Training net een stapje te ver voor je? Dan kan een Smallgroup een goede match zijn. Onder begeleiding van een Personal Trainer, wordt er gesport in een groep van maximaal 6 personen. Het sporten is afwisselend en uitdagend, en gebeurt zowel binnen in de studio in Hengelo als ook buiten. De Smallgroup is vooral bedoeld voor mensen uit Hengelo, Borne, Enschede, Haaksbergen en omstreken en biedt een uitkomst wanneer u graag de gezelligheid van een groep ervaart tijdens het sporten. Daarnaast zijn de kosten hiervoor uiteraard lager dan bij Personal Training.

De Smallgroup training is voor iedereen. Op uw eigen niveau kunt u trainen. De oefeningen zijn zo ingesteld dat deze zowel voor de beginner, als voor de meer ervaren sporter, aansluiten op je niveau en uitdagend zijn. Door in een (kleine) groep te sporten krijgt u veel aandacht van de Personal Trainer, door uw medesporters is de sfeer ontspannen en gezellig waardoor je de trainingen goed volhoudt.
Door te sporten in een smallgroup verbeter jij je kracht en uithoudingsvermogen. Je houding, stabiliteit en mobiliteit gaan vooruit. En je balans en coördinatie worden geprikkeld en gaat vooruit. Dit gebeurt aan de hand van o.a. cardio- en krachttraining, corestability training of HIIT oefeningen. Alle spiergroepen komen aan bod. Als je van afwisseling houdt en niet snel verveeld wil raken dan is Small Group Training echt wat voor jou.

Smallgroup trainingen worden meerdere keren per week aangeboden, waardoor je zelf je moment kunt kiezen welke je het beste uitkomt. Bij de Smallgroup training kunt u kiezen uit één keer per week trainen, of twee keer per week trainingen. Hierbij gaat u een abonnement aan per maand, waarbij deze maandelijks opzegbaar is. Hierdoor zit u niet maanden of een jaar vast aan een abonnement.

Bij Nova Health hebben we dus voor ieder wat wils. Onze personal trainer in Hengelo helpt jou verder met persoonlijke trainingen, duo trainingen of groepstrainingen. Neem eenvoudig contact met ons op via de onderstaande knop!

Menu