Bewegen

Personal Training

Samen met jou wordt er in het intake gesprek gekeken naar de doelen die je wilt behalen, waar je goed in bent en waar je je in wilt ontwikkelen. Er wordt een gepersonaliseerd programma gemaakt om een zo hoog mogelijk rendement te halen. Eventueel kan dit aangevuld worden met een voedingsprogramma en een coachingstraject.
Onder begeleiding van een Personal Trainer wordt een afspraak van een uur gemaakt, waarbij 45 minuten in het teken staat van het sporten. 15 minuten wordt standaard gebruikt om de voortgang te bespreken en wordt de mentale en fysieke ontwikkeling bekeken en besproken.

NU vanaf 59,- euro per les

Duo Personal Training

Wil je wel graag persoonlijke aandacht, maar kom je liever met je vriend of vriendin, een collega of een buurman of -vrouw trainen? Houden jullie elkaar gemotiveerd en scherp, zonder de gezelligheid te verliezen? Kies dan voor een Duo Personal Training. Profiteer van aandacht die de trainer voor jullie heeft en de gezelligheid die jullie samen meebrengen!

NU vanaf 79,- euro per les/ 39,50,- euro p.p.

Speed Personal Training

Driemaal per week, onder begeleiding van een Personal Trainer wordt er een half uur getraind. Door meerdere keren per week te sporten, blijf je je lichaam prikkelen en uitdagen. De systemen in je lichaam worden aangesproken en je (vet-) verbranding gaat omhoog.

‘Consistency is the key’, daarom wordt traject aangeboden voor de duur van 3 maanden voor een optimaal resultaat!

NU vanaf 69,- per week

Small Group Training

Meerdere keren per week wordt een smallgroup training aangeboden. Dit betreft sporten in kleine groepen, maximaal 8 personen, onder begeleiding van een Personal Trainer.
Behalve dat je aan je gezondheid werkt en goed beweegt en sport, is het vooral ook heel gezellig.
De Smallgroup Trainingen zijn meerdere keren per week, op vaste avonden en tijden (maandag-, woensdag- en vrijdagavond van 19:00-20:00 uur).

Wil je graag eens meetrainen en ervaren of de SmallgroupTraining wat voor je is? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Smallgroup kan eenmaal per week,
NU vanaf 49,- per maand

of tweemaal per week
NU vanaf 59,- per maand

Yoga

Sinds 2023 heeft Nova Health Lifestyle Coaching in het aanbod staan. Nadat wij een succesvolle pilot hebben gedraaid, waarin het animo erg groot bleek. Is het team van Nova Health uitgebreid met een yoga-instructrice.
De lessen yoga worden in reeksen van een aantal lessen aangeboden. Momenteel vinden deze lessen plaats op de donderdagavond.
Neem contact op met ons, en vraag naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid van plekken.

Voeding

Kennismakings gesprek

Dit is een gratis gesprek van ongeveer 30 minuten. Tijdens dit gesprek zal ik uitleggen wat  de mogelijkheden er zijn, bespreken we je doelen en leg ik uit op welke manier we dit traject samen aan gaan.

Startpakket;

Dit is een 12 weken durend traject waarbij is inbegrepen;

12 weken startpakket, vanaf € 449,-

 • Kennismaking van 30 minuten, overhandigen eetdagboek en vragenlijsten bij beslissen tot starten.
 • Intake 45 minuten, tijdens de intake nemen we ook alle gegevens door vanuit het eerder aangereikte eetdagboek, vragenlijsten, gaan we meten en wegen.
 • 6 vervolgafspraken van circa 30 minuten, hierin komen telkens het wegen en meten terug.
 • De eerste 4 weken een volledig weekmenu, hierna afbouwend zodat je zelf aan de slag kan om andere keuzes te leren maken.
 • Beweegadvies
 • Bel, app of mailcontact buiten de afspraken om.

Nova Health – Vervolgpakket

12 weken vervolg op het Startpakket vanaf € 349,- euro *

 • 4 vervolgafspraken van circa 30 minuten, hierin komen het wegen en meten terug.
 • Ondersteuning bij het maken van de weekmenu’s.
 • Beweegadvies
 • Bel, app of mailcontact buiten de afspraken om.

Nova Health – 6 rittenkaart

Spoorboekje voor wie op de lange termijn on track wil blijven vanaf €199,-*

Ben je nog niet helemaal klaar met het afvallen maar zijn de eerste 6/8 afspraken al geweest? Of wil je geen weekmenu’s en recepten maar alleen coaching? Neem dan een 6-rittenkaart. Iedere week een afspraak (of met wat langere tussenpozen als je op je streefgewicht zit en dat graag in de gaten wilt blijven houden).

 • 6 coachingsgesprekken van 30 minuten, wegen, meten en adviezen

Coachingsgesprekken

Individuele coachingsgesprekken, gericht op sport, voeding of lifestyle.

Behalve de gesprekken aangeboden in de pakketen kan het zijn dat er periodes zijn dat extra ondersteuning gewenst is. Hiervoor zijn aparte coachingsgesprekken te plannen van 30 minuten, afgestemd op je persoonlijke wensen.

*Medewerkers binnen DSTRCT/74 profiteren standaard van een 10% korting op alle aangeboden trajecten binnen Nova Health.

** Wanneer je gebruik maakt van een combinatie van Sport & een Voedingstraject, gelden andere tarieven. Vraag hierna tijdens het intake gesprek.

Menu